Uppsala kommun har öppnat en finskspråkig förskoleavdelning i Brune förskola i Luthagen. Om ni ansöker om byte av plats kan ni vända er till Carola Reiksson tel. 018-7276367, ansöker ni om ny plats kan ni göra det på kommunens hemsida, kryssa för Brune och skriva "finsk avdelning" på övriga upplysningar.

Uppsalan kunta on avannut suomenkielisen osaston Luthageniin Brunen esikouluun. Jos anotte uutta paikkaa, kannattaa ilmoittautuminen tehdä kunnan kotisivun kautta, laittakaa vaihtoehdoksi Brune ja kirjoittakaa loppuun tiedoksi "finsk avdelning". Jos vaihdatte paikkaa kunna sisällä, ottakaa yhteyttä Carola Reikssoniin, puh. 018-7276367.



söndag 25 april 2010

Ilmoittautuminen / ansökan om plats

Hei!
Suomenkieliselle osastolle voi ilmoittautua niin kauan kuin paikkoja on, eli aikaraja 30/4 ei ole mikään lopullinen päivä. Jos osasto tulee täyteen, on heillä jotka ilmoittautuivat ennen 30/4, etusija. Tällä hetkellä varmoja ilmoittautumisia on tullut 7, joten lapsia tarvitaan lisää jotta saamme aikaiseksi kunnon osaston!

Hyvää kevään jatkoa, -Anna Pilvinen-

Hej!
Det går bra att anmäla sig till den finska avdelningen även efter den 30/4, ifall det blir fullt så har de, som gjort sin anmälan innan tidsgränsen 30/4, förtur. För närvarande har vi 7 säkra anmälningar så fler barn behövs så att vi får igång en ordentlig verksamhet på avdelningen!

Trevlig fortsatt vår, -Anna Pilvinen-

2 kommentarer:

  1. Hei Anna!
    Olen sivusta seurannut tekemääsi hienoa työtä! Onko tilanne edelleen sama, 7 ilmoittautunutta? Olen ymmärtänyt että enemmänkin tulijoita olisi mutta vauvojen äidit näyttävät odottavan sitä aloituspäivää ennen kuin ilmoittavat kiinnostuksesta, outoa käytäntöä tukholmalaisen mielestä (jonossa 1kk ikäisestä eikä silti takeita että päästään haluttuun)... Yahoolla on ruotsinmammat ryhmä jossa kannattaisi jakaa lisäinfoa.

    SvaraRadera
  2. Mistä löytyy lomake jonka kautta ilmoittautua?

    Olen tulossa Uppsalaan syksyksi vaihtoon ja tarvitsen 6- ja 3-vuotiaille lapsilleni päivähoidon. Kuinka onnekas olenkaan, että suomenkielistä päivähoitoa järjestetään. Nyt enää tarvitsisi löytää lomake ja täyttää se!

    Hjälp!

    Arvostan suuresti jos joku haluaa auttaa!

    kaisa.tolvanen@uta.fi

    SvaraRadera